Fanfare St.Barbara G.A. organiseert een project gebaseerd op het bekende AVRO tv programma “Maestro”. Ons orkest wordt gedirigeerd door 5 prominente kandidaten uit Landgraaf. Burgemeester Raymond Vlecken, Wethouder Marlies Dreissen, Francesco van Ooyen , Sjef Jongschaap en Ton Peters. Zij strijden om deze eervolle titel en worden tijdens de finale beoordeeld door 2 gerenommeerde juryleden nl Leon Simons en Hub Nickel.

Beide mannen zijn zelf al jaren dirigent.

Jack Vinders zal deze avond als presentator leiden en natuurlijk zal hij ook enkele liedjes ten gehore brengen. Op zaterdag 3 december om 20.00 uur is de finale in het Streeperkruis. In de voorverkoop zijn de entree kaartjes te krijgen voor 7,50 euro en aan de kassa 10

euro.Voorverkoopadres: Het Streeperkruis,streeperstraat 66 te landgraaf en online via: somers87@zonnet.nl

 

Geef een reactie