Vanwege de werkzaamheden aan de Bergseweg is er een omleidingsroute ingesteld via Colmont.

 

Vanwege de werkzaamheden aan de Bergseweg is er een omleidingsroute ingesteld via Colmont, Oude Karstraat, Midweg. Er is gebleken dat er veel sluipverkeer via de Geerweg en dus door de kern Winthagen naar Voerendaal rijdt. Hierdoor ontstaat schade aan de weg en aan de wegbermen aan de Geerweg en de weg door Winthagen is plaatselijk te smal voor twee richtingen verkeer. In de kern Winthagen is als gevolg hiervan veel overlast ontstaan. De gemeente heeft daarom besloten om met ingang van vandaag een éénrichtingsstructuur in te stellen bij de Geerweg. Het deel van de Geerweg binnen de bebouwde kom blijft twee richtingenverkeer. Verkeer door Colmont is verplicht de omleidingsroute via de Oude Karstraat/Midweg te volgen.

Foto Gemeente Voerendaal

Geef een reactie