Wim Zagar ook in het seizoen 2017–2018 hoofdtrainer van UOW ’02!!!

 

 

 

 

Na een periodekampioenschap in 2015 en een zeer succesvol seizoen 2015 – 2016, waarin UOW ’02 onder leiding van hoofdtrainer Wim Zagar promoveerde naar de tweede klasse, strijdt het keurkorps uit Ubach over Worms dit jaar voor klassenbehoud. Trainer en spelers hebben er nog steeds vertrouwen in dat dit zal gaan lukken en daarom is het zaak om nu al naar de toekomst te kijken.

De chemie tussen de groep en Wim Zagar is onverminderd groot. Er zijn binnen UOW ’02 zelden zoveel jonge spelers in het eerste team gedebuteerd als dit seizoen en daarmee maakt de trainer mede de doelstelling van UOW ’02 waar: “zo hoog mogelijk spelen met spelers uit eigen jeugd”. Voor de groep en voor de trainer liggen er nog vele uitdagingen. Het is dan ook met gepaste trots dat wij u mede kunnen delen, dat Wim Zagar ook in het seizoen 2017 – 2018 de hoofdtrainer van UOW ’02 zal zijn. We wensen Wim en zijn mannen voor het nog lopende seizoen en voor het komende seizoen heel veel succes!!!!

wim-zagar-2016-2017-website-300x438-300x438

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s Lucho Carreno

 

Geef een reactie