Kaarsjesavond begraafplaatsen Heerlen-Heerlerheide.

 

 

Op 11 december op de begraafplaats Heerlerheide en op 23 december op de begraafplaats aan de Akerstraat is het weer lichtjesavond.

Begraafplaats in kaarslicht

Op 23 december 2016 vindt de alweer 8e editie van ‘Begraafplaats Akerstraat in kaarslicht’ plaats. Vele honderden kleurrijke kaarsjes verlichten dan de historische begraafplaats aan de rand van Heerlen centrum. Zoals ook de afgelopen jaren tekenen de vrienden van de begraafplaats voor de organisatie. Vorig jaar gaven velen gehoor aan de oproep om mee te doen en zelf kaarsjes te verspreiden over de begraafplaats. Vanzelfsprekend hoopt de organisatie dit jaar weer op vele enthousiaste deelnemers.

U bent van harte uitgenodigd om mee te doen.

Tegen de schemering start het verspreiden van de kaarsen over de gehele begraafplaats aan de Akerstraat. De vrienden van de begraafplaats nemen het oudste gedeelte voor hun rekening.

Kerstconcert Big Band Bernadette

De jaarlijkse kaarsjesavond begint officieel tegen 17 uur. Om 19 uur volgt het traditionele Kerstconcert van Big Band Bernadette. Bernadette brengt een breed repertoire aan kerstmuziek ten gehore ter hoogte van de hoofdingang aan de Akerstraat. U bent van harte welkom om te komen luisteren onder het genot van een glas Glühwein of chocolademelk.

De toegang is gratis. De jaarlijkse kaarsjesavond eindigt tegen 20 uur.

Geef een reactie