Voerendaal- vrijwilligers TaalClub gezocht!

 

Vindt u het leuk om in contact te komen met andere culturen en wilt u mensen helpen en ze iets leren? Dan is de functie taalcoach echt iets voor u! De bijeenkomsten zijn informeel van karakter en vinden plaats in de bieb van de gemeente. Om taalcoach te worden, hoeft u zelf geen talenwonder te zijn. Bent u in Nederland geboren of spreekt u vlot Nederlands, zonder al te veel fouten te maken? Dan willen we u graag inzetten! Werktijden zijn in overleg. De TaalCub is open op dinsdag en vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur.
– Als vrijwilliger van de TaalClub leer je veel over verschillende culturen
– De dankbaarheid van de deelnemers is groot
– Je leert hoe je mensen de Nederlandse taal eigen kunt maken
– Je werkt in een leuk team van vrijwilligers.
Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via josien.tillmanns@voerendaal.nl of telefonisch via 045 – 575 33 99.

Foto Voerendaal.nl

Geef een reactie