Hoofdmenu

Euregionale kerstboom schittert in EBC.

Traditiegetrouw staat er in de hal van het Eurode Business Center (EBC) in Kerkrade/Herzogenrath een feestelijk versierde kerstboom.

Zo’n zestig kinderen van basisschool St. Ursula uit Kerkrade en de Regenbogenschule uit Herzogenrath versierden de vijf meter hoge boom met zelf geknutselde kerstengeltjes en -sterren. Op uitnodiging van de Stichting Eurode 2000+, die een heel scala aan ontmoetingen tussen inwoners van beide grensgemeenten organiseert, maakten zij kennis met het EBC én elkaar. Daar waar kinderen al op jonge leeftijd in aanraking komen met de internationale dimensie van onze regio, zullen grenzen op termijn vervagen!

Aangezien de gemeentebesturen van beide Eurodegemeenten deze doelstelling van harte onderschrijven, werd de activiteit bijgewoond door Dr. Manfred Fleckenstein (plaatsvervangend burgemeester van Herzogenrath) en wethouder Leo Jongen (wethouder gemeente Kerkrade).
Uiteraard horen bij een mooi versierde kerstboom ook cadeautjes; de leerlingen kregen daarom allemaal van het EBC een attentie mee.

Foto kerkrade.nl« (Vorig nieuwsbericht)