Voerendaal/ RKSVB JO11-1 ( E1) Najaar- KAMPIOEN.

 

 

Met een klinkende 0-17 overwinning ( ruststand 0-11) in Haanrade werd het kampioenschap binnengehaald. Er moest gewonnen worden met zoveel mogelijk doelpunten aangezien medekoploper EHC met een gelijk aantal punten en doelpunten ook nog kampioen kon worden. Gelukkig kwam al vroeg de verlossende melding dat EHC had verloren zodat het feestje kon worden gevierd. Het jeugdbestuur deelde bubbels uit, er werd met de hele groep met de kleren aan gedoucht en het team werd als echte kampioenen onthaald in de kantine van Voerendaal.

Na vele toernooiwinsten en tweede plaatsen in de competitie lukte het deze groep eindelijk om kampioen te worden.

Proficiat met jullie kampioenschap!!

Op de foto

Vlnr voorste rij  Bas Reisinger, Timo Muijtjens, Tristan Nix, Jelle Zweers, Wessel Janssen

Vlnr bovenste rij Jason van Vlimmeren, Sam Caubo, Wouter Molijn, Mart Pieters

Trainers Bert Vrinzen en Van Vlimmeren

Foto Andrea Scheepers

Geef een reactie