Manfred Mann´s Earth Band op Monschau Festival 2017

 

 

De roemruchte Engelse rockband Manfred Mann’s Earth Band ‘rockt’ vrijdag 18 augustus op het Monschau Festival 2017.  Na ‘die Hohner’, staat daarmee een tweede publiekstrekker in Monschau vast. Manfred Mann’s Earth Band, die in 2015 het publiek op de oude Burcht op de stoelen kreeg, zal ook bij de editie 2017 ongetwijfeld weer enthousiasmeren met wereldberoemde hits als ‘Mighty Quinn’, ‘My Name Is Jack’, ‘Blinded By The Light’ en ‘Davy´s On The Road Again’. Het concert van de Britse rockband start om 20.30.

Veertig jaar geleden richtte Manfred Lubowitz, alias Manfred Mann, zijn legendarische Earth-Band op. Het resulteerde in sensationele live concerten in uitverkochte hallen in heel Europa en topklasseringen in de ‘charts.‘ In de jaren negentig speelde perfectionist Manfred Mann met zijn band veelal eigentijdse dancefloor, techno en Hip Hop nummers. Het typeert het vakmanschap en de veelzijdigheid van de bandleden. Sinds een aantal jaren zijn de voormalige wereldsterren uit de Rock en Popscene weer terug naar hun ‘roots’ gekeerd. Met enorm succes. Mede omdat Manfred Mann met Robert Hard, de voormalige zanger van Bad Company, een nieuwe Leadzanger met pep voor de Earth-Band heeft gescout.

Tickets zijn verkrijgbaar bij de Hotline van de Monschau Touristik, tel: 0049- 0 24 72 – 80 48 28  of 0049- 24 72 80 48 0 of via de website: www.monschau-klassik.de

Geef een reactie