Op 16, 17 en 18 december organiseert gemeente Brunssum, samen met ondernemers en verenigingen, een groot kerstevenement op het Lindeplein, in het Vijverpark en in het centrum van Brunssum.

Er zijn in dat weekend tal van activiteiten voor zowel jong als oud. Zo is er een schaatsbaan, een carrousel, een treintje door het centrum, de bekende Santa run en een levende kerststal. Ook kun je genieten van livemuziek en zang- en dansoptredens van lokale verenigingen en muziekgezelschappen. Natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten en zijn er traditioneel warme chocomel, glühwein en verschillende hapjes te krijgen.

Kerststalradio is het hele weekend aanwezig om live verslag te doen van dit evenement. Ook thuis kun je dus altijd meeluisteren via hun webpagina, die binnenkort online komt.

Opening
Op vrijdag 16 december kun je al vanaf 15:00 uur terecht op het Lindeplein voor de schaatsbaan, de carrousel, eten, drinken en alle andere dagelijkse activiteiten. Om 17:30 uur start de officiële opening van het feestweekend en van Kerststalradio door Burgemeester Luc Winants en natuurlijk de Kerstman. Hierna zorgt een landelijk bekende radio-dj ervoor dat de avond feestelijk ingeluid wordt.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.brunssum.nl/kerst en de facebookpagina ‘Brunssum, kerst vier je samen’. Hier wordt binnenkort ook het volledige programma bekend gemaakt.

 

Geef een reactie