D’r Durpswinkel Bocholtz gewoon open.

Gisteren stond er een artikel in de Limburger waarin werd beweerd dat d’r Durpswinkel in Bocholtz dicht is. Niet is minder waar. D’r Durspwinkel is open en blijft open. Ook aan de openingstijden verandert niets. Elke maandag- en dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur kunt u terecht in onze locatie aan de Wilhelminastraat 19 in Bocholtz. Ook op donderdagochtend is d’r Durpswinkel open van 10.00 tot 12.00 uur. U bent van harte welkom voor informatie en advies, voor kleine klusjes, de strijkservice of de boodschappendienst. En ook als u een praatje wilt maken, staat er een vrijwilliger voor u klaar, mét een kop koffie.

Ook het stukje over de belbus willen we nuanceren. Niet alleen de ouderen in Bocholtz willen meer vervoersvoorzieningen: dat geldt ook voor de ouderen in Simpelveld. Daarom starten we met de Durpsbus. Deze vervoert mensen vanuit het dorp naar de voorzieningen. Bijvoorbeeld bij het doen van boodschappen of bij speciale activiteiten. In het artikel wordt gesuggereerd dat ouderen van Bocholtz naar Simpelveld worden gebracht om daar de boodschappen te doen. Dat is onjuist. De Durpsbus gaat naar voorzieningen in de beide kernen! Wel is het zo dat ouderen vanuit Bocholtz hiermee ook naar de weekmarkt op vrijdagochtend In Simpelveld kunnen gaan.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.durpswinkel.nl

Geef een reactie