Kerkraadse kanjers ontvangen jeugdlintje ‘Jód Jedoa!’.

 

Op vrijdag 9 december ontvingen zes Kerkraadse kanjers uit handen van wethouder Jo Schlangen (Jeugdbeleid) het jeugdlintje ‘Jód Jedoa!’ De gemeente Kerkrade zet ieder jaar inwoners tussen de 6 en 18 jaar, die zich vrijwillig hebben ingezet voor een medemens, een vereniging of voor de gemeente, in het zonnetje.

“Ook dit jaar ben ik weer trots op deze Kerkraadse Kanjers! Hun inzet heeft een belangrijke maatschappelijke betekenis voor onze stad. Zij verdienen het Jeugdlintje ‘Jód Jedoa’ dubbel en dwars!” laat wethouder Jo Schlangen (Jeugdbeleid) weten.

Feestelijk
Eerder dit jaar is door de gemeente een oproep geplaatst. Er zijn dit jaar zes jongeren door de selectiecommissie geselecteerd om het Kerkraads jeugdlintje ‘Jód Jedoa!’ in ontvangst te mogen nemen. De ontvangers van het lintje werden op 9 december op feestelijke wijze ontvangen op het Raadhuis.

Ontvangers Jeugdlintje
De ontvangers van het Jeugdlintje zijn dit jaar: Sylvana de Boer, 17 jaar, Jennifer Dieters, 12 jaar, Fiona Smeets, 7 jaar, Kevin Hilgers, 17 jaar, Sylvano Moesker, 10 jaar en Laura Riedl, 16 jaar.

Foto kerkrade.nl

Geef een reactie