FC HOENSBROEK EN ROGER ANDRÉ VERLENGEN HUN SAMENWERKING.

1

 

 

FC Hoensbroek en trainer Roger André hebben hun contract met minimaal 1 jaar verlengd. Het wordt dan zijn 4e seizoen bij de trotse koploper van de 2e klasse G. Uit de gesprekken tussen de TC en de trainer was het al snel duidelijk, dat beide partijen graag met elkaar door wilden.

Roger André: Ik zie nog genoeg potentie binnen de vereniging. Ons 1e en 2e elftal draaien op dit moment prima. Een jonge lichting timmert op dit moment flink aan de weg. De toekomst ziet er goed uit en ik zie nog genoeg uitdagingen voor mij en de club. De TC is natuurlijk ook in zijn nopjes met de verlenging van het contract: Roger André is voor ons op dit moment de juiste man, op de juiste plek. We zijn zeer tevreden over de ontwikkeling van de diverse spelers en hopen onder de leiding van Roger André, dat de jonge garde de volgende stap richting ons 1e elftal kunnen gaan maken.

Foto Lucho Carreno

Geef een reactie