Sinds 2012 wordt jaarlijks op 31 december de Oudejaarsloop gehouden. Zoals de laatste jaren gebruikelijk is zal dit hardloop evenement in natuurgebied Terworm plaatsvinden.

De sportliefhebbers, jong en oud, beginnende en ervaren hardlopers, recreanten kunnen kiezen uit een afstand van 4,5 of 9 km. Het parcours loopt door het natuurgebied Terworm en Ten Esschen, een uitdagend en plezierig gebied. Start van beide afstanden zal plaatsvinden om 15.00 uur bij de accommodatie van SV Eikenderveld, Koekoeksweg (sportpark Terworm). Parkeergelegenheid is in ruime mate aanwezig.

De inschrijving is inmiddels geopend en sluit op 28 december om 24.00 uur. De kosten bedragen 5 euro per deelnemer. Startnummers kunnen op 29 december tussen 15.00 en 18.00 uur worden opgehaald bij Living Floor, Heuvelweg 10 in Heerlen. Inschrijven op 31 december is mogelijk tot maximaal 30 minuten voor de start in de kantine van SV EIkenderveld en bedraagt 8 euro per deelnemer. Bezoek voor meer informatie en om zich in schrijven de website www.oudejaarsloopheerlen.nl

loop

 

 

 

 

 

 

 

Fotoarchief  Lucho Carreno

Geef een reactie