Hoofdmenu

Boek presentatie van Ivo Senden ” Gevallen land “

 

Aan het teruggetrokken bestaan van de 16-jarig Erik komt een abrupt einde, wanneer Nederland ten prooi valt aan een terroristische aanslag van ongekende omvang. De vlucht naar een atoomschuilkelder in de Limburgse mergelgrotten, samen met zijn vader en 1500 anderen, betekent echter ook een nieuwe start. Te midden van een onwerkelijke situatie en oplopende spanningen bouwt Erik noodgedwongen een nieuw bestaan op. De relatie met zijn vader en het meisje van zijn dromen worden op de proef gesteld tijdens een dramatische, emotionele en uitermate spannende race tegen de klok, die zich afspeelt in de grotten en een levensgevaarlijk, post-apocalyptisch Nederland.
Van Ivo Senden verscheen eerder de mijnwerkersroman ‘Zwarte droom’.

Het evenement vindt plaats op maandag 19 december 2016.
Aanvang 19:00 uur.
Plaats van handeling:
Vue Kerkrade Roda J.C.
Ring 2A, Skybar
6466 NH  Kerkrade

De entree is gratis.

Laat a.u.b. even weten of u wel of niet komt.
info@leonvandorp.nl(Volgend nieuwsbericht) »