MAURICE VERBUNT NIEUWE HOOFDTRAINER RKSV GROENE STER.

 

 

 

Maurice Verbunt zal in het nieuwe seizoen 2017-2018 Ed Hendriks opvolgen als hoofdtrainer bij Groene Ster. Verbunt was eerder in de periode 2005-2009 als speler verbonden aan Groene Ster. De 41-jarige oefenmeester is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen bij de Kerkraadse hoofdklasser Chevremont, waarmee hij twee keer op rij kampioen werd. Daarvoor werkte Maurice Verbunt bij de jeugd van Roda JC, het Duitse Alemannia Aachen en SVN.

bekerwinst-mv

Maurice Verbunt over zijn overstap naar de Heerlerheidse hoofdklasser: “Groene Ster is een mooie volgende stap in mijn trainersloopbaan. De grootste club in de regio met een aansprekende jeugdafdeling en daarnaast ook al jaren een eerste elftal met ambitie op hoog niveau. Daarnaast is de vereniging geen onbekende voor mij. Er staat een goede organisatie en ik ken veel mensen binnen de club uit de periode dat ik er gespeeld heb. Als voetballer heb ik vier mooie en succesvolle jaren gehad in Heerlerheide met het kampioenschap in de eerste klasse D in seizoen 2005-2006 en de districtsbekerwinst tegen JVC Cuijk in seizoen 2008-2009. Kortom een uitdaging waar ik graag aan begin.”

Groene Ster-voorzitter Jos Op ’t Eijnde is tevreden met de komst van Maurice Verbunt als hoofdtrainer: “Onze eerste keuze. Een jonge, ambitieuze trainer uit de regio. Maurice heeft aangetoond op hoog niveau een team te kunnen smeden waarmee prestaties worden behaald. Ook zijn ervaring in het werken met jeugdige voetballers past in ons profiel. Daarnaast is Maurice geen onbekende voor Groene Ster aangezien hij vier jaar lang onze aanvoerder was. Een echte liefhebber. Maurice kent onze organisatie, heeft oog voor de hele vereniging, weet mensen te binden en wilt graag bij ons aan de slag.”

Maurice Verbunt

Foto Lucho Carreno

 

 

Geef een reactie