sjonnie & anita presenteren : lapschwanz in het cultuurhuis Heerlen

Sjonnie & Anita presenteren: Lapschwanz
Kom en geniet voor nop !!!

Sjonnie & Anita zijn weer terug in het Cultuurhuis en presenteren de nieuwste Rock/Crossover sensatie Lapschwanz! Sinds hun oprichting in februari 2016 denderde de band als een sneltrein door naar de voorrondes van Nu Of Nooit 2016. Met een kersverse EP en een videoclip getiteld ‘Let It Burn’ belooft het weer een legendarische avond te worden in het gezellige café van het Cultuurhuis. Snoeiharde riffs, super strakke baslijnen en stevige drum beats omlijst door de warme vocalen en sterke teksten van Marcel v/d Berg zullen geest en lichaam van het publiek zeker niet onberoerd laten. Stil staan is geen optie… De band bestaat uit: Leon Douven op bas, Marcel v/d Berg, vocals, Freek Ars op drums en René de Bie op gitaar.

En natuurlijk, zijn Sjonnie en Anita er om jullie een warm welkom te geven… !!!!!.

vrijdag 16 december
aanvang: 21.00 uur
entree: GRATIS

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: 
http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

Foto Colourbex foto’s

Geef een reactie