JORRIT DACIER NIEUWE TRAINER SPORTING HEERLEN.

 

 

Met ingang van seizoen 2017/2018 zal Jorrit Dacier hoofdtrainer van de Sporting Heerlen selectie zijn.

Voor velen is Jorrit geen onbekende daar hij in het verleden een tweetal jaar voor het toenmalige SV Heerlen heeft gespeeld, net zoals zijn vader Jack en broer Luuk dat ook hebben gedaan. Daarnaast is oom Joop natuurlijk als speler en ex trainer ook geen onbekende binnen onze vereniging. Jorrit heeft dus al menige stap op onze accommodatie gezet.

Hij verlaat Bekkerveld om voor het eerst op eigen benen te gaan staan als trainer/coach in het amateurvoetbal. Bij Bekkerveld heeft hij afgelopen seizoenen als assistent van Cooky Voorn en daarvoor als succesvol trainer/coach van het 2e elftal en de A jeugd een schat aan ervaring opgedaan in het trainen, coachen en begeleiden van jonge spelers. Hetgeen volledig aansluit op onze visie om een jong en herkenbaar 1e elftal op het veld te hebben staan en nauw samen te werken met de aanstormende jeugd van het 2e elftal en het nieuw te vormen JO-19 team (A Jeugd).

Zelf geeft hij aan enorm veel zin te hebben in deze mooie uitdaging en hoopt hij zich snel thuis te voelen bij Sporting Heerlen.

Foto Lucho Carreno

 

Geef een reactie