Chevremont bekert verder na penalty’s.

1

 

 

Gisteravond stond de bekerwedstrijd Wilhelmina’08 – Chevremont op het programma.

Het werd geen gemakkelijke avond voor de hoofdklasser, na een 2-2 eindstand moesten penalty’s beslissen wie een ronde verder ging.

Chevremont begon erg slap aan de wedstrijd, zo werden de duels verloren en werd er nauwelijks een tweede bal gewonnen.

Hierdoor was de beginfase compleet voor Wilhelmina en werden de gasten overrompeld. Dit resulteerde ook al vroeg in een meer dan verdiende   1-0  voorsprong voor de gastheren. Sterker nog wilhelmina’08 vergat de voorsprong verder uit te breiden, waardoor de gasten in de wedstrijd bleven. Na een half uur spelen kreeg Chevremont iets meer grip op de wedstrijd en kwamen er de eerste kleine kansen. De doelman van Wilhelmina hield met een paar goede reddingen de ruststand op een 1-0 voorsprong voor zijn ploeg.

Na rust kwam Chevremont met een andere spelopvatting de kleedkamer uit en werd de thuisploeg volledig naar achteren gedrukt. Na een uur spelen maakte Rodney Klinkenberg met een mooie actie de verdiende gelijkmaker. De ploeg uit Kerkrade ging door en de gastheren kwamen er nog maar nauwelijks uit. Dit resulteerde een kwartier voor tijd tot de 1-2 voorsprong voor de gasten. Kevin Senden knikte een vrije trap van Thijmen van Iersel binnen. Chevremont wilde nu de wedstrijd op slot gooien en kreeg hier ook de mogelijkheden toe. Alleen werd er slecht met de mogelijkheden omgegaan. De laatste 5 min ging Wilhelmina alles op alles zetten en in de slotseconde van de wedstrijd werd er zelfs de gelijkmaker gemaakt. Dit betekende dat penalty’s de beslissing moesten gaan geven. Door 2 goede reddingen van doelman Mark Voss zegevierde Chevremont en overwinterd het in de beker.

 

 

 

 

 

 

 

 

Archieffoto’s Lucho Carreno

Geef een reactie