Lichtjes Parade Bekkerveld op 17 december!

6 jaar geleden zijn wij (Patrick en Jolanda Kisters) begonnen met activiteiten in de wijk te organiseren met ondersteuning van de wijkraden omdat er ons inziens veel te weinig gedaan werd voor de jongeren in de wijken Aarveld/ Bekkerveld en Douve Weien. Destijds zijn wij begonnen met het organiseren van een Halloweentocht en de intocht van Sinterklaas. Dit is 5 jaar altijd goed verlopen, maar helaas wilde de ondernemers van het Plein dit jaar zelf een Sinterklaasmiddag organiseren en aangezien wij niet wilden concurreren met het Plein wie de leukste Sinterklaasactiviteit had, hebben wij besloten om een andere activiteit te organiseren.

Op de eerste zondag in oktober zijn wij naar Gasterie de Fabel gegaan om te zeggen dat er dit jaar geen intocht van Sinterklaas zou zijn. Hierop hebben wij samen met de uitbaters van Gasterie de Fabel gebrainstormd over een leuke nieuwe activiteit. En al snel lag het woordje Kerstlichtjes Parade op tafel. De nieuwe activiteit was geboren, een Kerstlichtjes Parade met de echte Kerstman en zijn elf.

Door met anderen over deze activiteit te praten kwamen wij al snel tot de conclusie dat dit een schot in de roos was. Wij hebben aan deze mooie activiteit ook een goed doel gekoppeld en dit jaar is dit de Wensulance.

Op Zaterdag 17 December vind de eerste editie plaats rondom het Bekkerveld en wel om 19:00 uur.

Het is een wijkactiviteit voor Bekkerveld en de omliggende wijken.

Iedereen mag zich opgeven als groep. Voorwaarden zijn wel dat men verlichting bij zich moet hebben en er moet een verwijzing zijn naar de kerst.

De route loopt als volgt:

Bekkerweg

Sint Annalaan

Burg. Waszinkstraat

Benzenraderweg

Eindpunt Burg. Savelbergstraat.

 

Het programma ziet als volgt uit:

18:30 – Opstellen Lichtjes Parade Bekkerveld ter hoogte van de Bekkerweg

19:00 – Vertrek Lichtjes Parade

20:00 – Aankomst Kerstman Bij  Kerstboom

20:15 – Bekendmakingen kleurwedstrijd

20:30 – Optreden Palm koor

21:00 – Optreden Mystery guests

21:30 – DJ

22:15 – Trekking Kerstlichtjes  Loterij

22:30 – Optreden Mystery guests

23:00 – Einde Programma

Veranderingen in het programma zijn nog mogelijk.

In de burgemeester Savelberghstraat zullen kraampjes staan met allerlei versnaperingen.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.kerstparadeheerlen.wixsite.com/kerstparadeheerlen

Stichting Magisch Bekkerveld

Foto’s Lucho  Carreno

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie