AFSCHEID HOOFDTRAINER van De Ster RON CZORNYJ.

In oktober 2011 ben ik bij de Ster toegekomen in een situatie dat alle zeilen moesten bijgezet worden om niet te degraderen. We zijn dan ook met bravoure in die opzet geslaagd en eindigen nog op een 5de plaats met 1 punt tekort om nacompetitie te spelen. In 2012/2013 behaalden we op de laatste speeldag de titel in de 3de klasse met hetzelfde team wat het jaar er voor moest spelen om handhaving. Een geweldig feest barstte los in Stein.

2de klasse werd een nieuw avontuur, in 2013 / 2014 speelden we mee tot de voorlaatste speeldag om de titel en haalden de nacompetitie. Het seizoen 2014 / 2015 halen we voor het eerst in de geschiedenis van de club het KNVB tornooi waar we tegen topklasser Barendrecht het onderspit moesten delven na verlengingen. Wederom wordt er nacompetitie bereikt dmv een periode. In 2015 / 2016 eindigen we op een 5de plaats met een fel verjongd elftal. Het seizoen 2016 / 2017 is nog lopende en het wordt tevens ook mijn laatste seizoen. De onvoorwaardelijke steun wat ik de voorbije jaren van iedereen heb gekregen hoop ik te blijven krijgen tot het einde van het seizoen en hopelijk kunnen we er nog wat extra’s aan vast knopen.

Ik heb de Ster de afgelopen jaren leren ervaren als een hechte familieclub waar ik iedereen een warm hart toe draag. De Ster zit voor altijd in mijn hart maar mijn buikgevoel zegt dat de club na 6 jaar een andere wind moet doen waaien en dat ik zelf toe ben aan een nieuwe uitdaging.

Als slot wil ik nogmaals iedereen bedanken en de nieuwe trainer heel veel succes toewensen en dat hij van jullie allen de steun mag krijgen wat ik de afgelopen 6 jaar ook heb gehad.
De hoofdtrainer, Ron Czornyj

“AAN ALLE HET GOEDE KOMT EEN EIND… ”

Ronny Czornyj is bezig aan zijn laatste seizoen bij De Ster. Na 6 jaar trainer te zijn geweest gaat hij volgend jaar een nieuwe uitdaging aan in Weert. Bestuur en leden betreuren het aangekondigde vertrek van Ronny maar hebben anderzijds begrip voor zijn keuze en wensen hem alle succes toe in zijn nieuwe job. Ronny heeft een grote bijdrage geleverd aan het succes en de stabiliteit van onze voetbalclub.  Hij heeft zijn stempel gedrukt op de gehele vereniging die hij in zijn hart heeft gesloten. We zijn straks een trainer kwijt maar schrijven een supporter voor het leven bij in onze galerij der iconen.
De wervingsprocedure voor een nieuwe trainer wordt weldra opgestart. We zien erop toe dat het succesvolle beleid ten aanzien van onze prestatieve elftallen ongewijzigd wordt voortgezet.

Foto Lucho Carreno

 

 

Geef een reactie