Waar de meeste ploegen al konden genieten van de winterstop.!

Waar de meeste ploegen al konden genieten van de winterstop, mochten we nog 31 minuten aan de bak tegen Kerkrade-West om de gestaakte wedstrijd uit te spelen. De tussenstand was 2-0 voor Voerendaal door goals van Jim en Bjorn en de gasten stonden na een rode kaart met 10 man. Op papier geen onmogelijke taak voor ons zou je denken. Het pakte echter anders uit. Nadat Kjell een grote kans op de 3-0 had laten liggen, verloren we langzaam de grip op de wedstrijd en kwamen de mannen uit Kerkrade enkele keren gevaarlijk voor de goal. De eerste twee keer kwamen we goed weg, maar middels twee goals kort achter elkaar van Eerlingen en Schmitz stond het warempel ineens 2-2. We waren het helemaal kwijt en de gasten roken bloed. Toch wisten we nog 1 keer een aanval eruit te persen en Brian bediende Michel in de diepte. Hij schoot met links richting lange hoek en de bal hobbelde langzaam maar zeker in het doel: 3-2. Ontlading en opluchting op sportcomplex De Joffer, gelukkig toch de drie punten in eigen huis gehouden en op een veilige positie op de ranglijst de winterstop in. Fijne feestdagen en tot 2017.

 

Foto Rkvv Voerendaal

Geef een reactie