Trainer SV Eikenderveld, Ben Labyed neemt aan het einde van dit seizoen afscheid.

 

Ben Labyed hoofdtrainer van SV Eikenderveld vertelt aan Parkstadactueel : In goed overleg met het bestuur heb ik besloten na dit seizoen te stoppen als trainer bij SV Eikenderveld. Na 4 fantastische jaren komt er nu een eind aan mijn tijd bij SV Eikenderveld . Bestuur SV Eikenderveld: Wij als bestuur kunnen niet anders concluderen dan dat we samen al die jaren goede en slechte tijden hebben meegemaakt maar ondanks alles, altijd zeer prettig hebben samengewerkt. We hebben veel respect voor de mens Ben Youssef Labyed en zijn tomeloze inzet voor onze club en spelers. We willen Ben dan ook meer dan hartelijk bedanken voor alles wat hij voor ons gedaan heeft en wensen hem veel succes en gezondheid toe! Voor nu, wacht ons echter na de winterstop nog een grote uitdaging om samen met Ben en zijn mannen een kampioenschap dan wel directe promotie te realiseren. Niet alleen fantastisch voor ons als club maar zeker ook als mooi afscheid voor onze trainer Ben Labyed!

Met sportieve groet, Bestuur S.V. Eikenderveld

Foto Lucho Carreno

 

Geef een reactie