De Limburgse dealerholding start vandaag met een nieuwe Kia-vestiging in Heerlen. Dat meldt het bedrijf.

Olaf Janssen, algemeen directeur van Janssen Kerres, is blij met de aanvulling op het verzorgingsgebied van de dealer. “Op deze manier kunnen we nog meer aan de mobiliteitsbehoefte van klanten voldoen.”

heeft een geheel nieuwe Kia-dealervestiging geopend in Heerlen. Het fusiebedrijf is met dertien locaties actief in Limburg en Oost-Brabant waar het behalve Kia ook de merken voert uit de Renault-Nissan alliantie en de PSA-merken.

“Wij zijn ontzettend blij met deze opening en verheugen ons om er een mooie start van te maken. Deze stap is een positieve aanvulling voor ons gehele verzorgingsgebied. De opening van de Kia-dealervestiging past uitstekend in de groeistrategie, waarbij we nog meer aan de mobiliteitsbehoefte van klanten kunnen voldoen”, vertelt Olaf Janssen, algemeen directeur van Janssen Kerres.

De huidige dealergroep Janssen Kerres is ontstaan uit de fusie van twee dealers in juli 2014.

 

Geef een reactie