Vet verzamelen bij de scoutinggebouw de Pyramide.

 

 

 

 

Scouting is goed voor het milieu en daarom willen met z’n allen een extra bijdrage leveren aan een beter milieu. Hoe we dat gaan doen? Scouting Kapelaan Berix wordt een frituurvet inzamelpunt. 

Hoe werkt het? Op ons terrein bij het scoutinggebouw de Pyramide aan de Gasthuisstraat/Groene Boord in Heerlen staat een gele container. Hier kan het gebruikte vet in gedeponeerd worden. Zowel het vet als de verpakking wordt gerecycled!

Wat mag wel en wat mag niet in de gele container ? Niet alleen het ingeleverde frituurvet krijgt een tweede leven. Ook de plastic verpakkingen kunnen worden gerecycled. Het plastic wordt van het gebruikte frituurvet gescheiden, schoongemaakt en nuttig hergebruikt. Dus VET GOED – wat je ermee doet !

Daarnaast levert iedere volle container een leuke bijdrage op voor de scoutinggroep.Dus…………..Kom maar op maar jullie vet!

Hartelijk dank alvast,

Scouting Kapelaan Berix

Foto Lucho Carreno

 

 

Geef een reactie