Het grootste geheim van Heerlen… wie wordt er dit jaar stadsprins van “os leef sjtad Heele”.

 

 

 

 

 

Het grootste geheim van Heerlen… wie wordt er dit jaar stadsprins van “os leef sjtad Heele”. Ook dit jaar hebben we weer 11 kandidaatprinsen die alle 11 kans maken om stadsprins te worden, maar wie oh wie gaat het worden?

Kandidaten Stadsprins 2017, H.V.V. de Winkbülle Heerlen

Rik I (Wagemans)

Rik is 30 jaar oud, geboren en opgegroeid in het Heerlense. Hij is de zoon van Ger en Marian Wagemans en heeft nog een zus en broer. Hij is bijna 3 jaar samen met zijn Wendy en woont bij het Aambos, vlak bij die “kapotte lamp”. Rik werkt bij Alda Events als productie manager, waarbij hij wereldwijd evenementen organiseert rondom DJ concepten. Carnaval viert hij al jaren samen met de Zoepsjuute, en is met hen ook ieder jaar weer te vinden in de Heerlense optocht. Een echte carnavalist die het heel goed gaat doen als Stadsprins van Heerlen. Wordt het Stadsprins Rik Iste van Heerlen?

 

Arjen I (Timmers)

Arjen is 46 jaar en sinds vorig jaar gehuwd met Sandra Lony. Hij woont in het Bekkerveld, een buurt waar al veel stadsprinsen vandaan zijn gekomen. Samen met zijn broer heeft hij een Makelaardij en hypotheekkantoor waar hij als financieel planner actief is. Naast werk is hij heel sportief. Tennis en vooral TV Oranje Nassau is hierbij zijn grote passie. Daarnaast ook voetbal bij Weltania en Bekkerveld. Natuurlijk heeft hij de carnaval ook in zijn hart gesloten en is hij de broer van oud-Stadsprins Martijn I. Gaat Arjen in zijn voetsporen treden als Stadsprins Arjen Iste?

 

Rick I (Vaessen)

Rick is 25 jaar en woonachtig aan de Pijnsweg in Welten. Hij is dan ook veel in Heerlen te vinden. Hij werk momenteel in het familiebedrijf Vaessen Creative samen met zijn ouders en zijn oom René. In zijn vrije tijd sport hij veel of gaat hij met zijn vrienden op pad. Een andere passie is veel en ver reizen. Rick viert al 9 jaar lang carnaval samen met vriendengroep de Beunhazen. En natuurlijk de optocht in Heerlen en Welten. Gaat Rick zijn oom achterna als Stadsprins van Heerlen. Wordt het Stadsprins Rick Iste in 2017?

 

Nico II (Houben)

Nico is 38 jaar en een echte Winkbuul. Hij is getrouwd met Kim, ook een meisje van Heerlen en vader van Thijmen, Mees en Elsa. Hij woont op de Heesberg. Nico is directeur van Car-Systems B.V. Automatisering van Autobedrijven. Hij heeft een behoorlijk Winkbülle verleden. Zo was hij lid van de jeugdraad in 1990 en jeugdprins in 1991. Tevens is hij lid van eerste uur van “De Jong Blutsjen”. Samen met hen loopt hij dit jaar voor het 24ste seizoen mee in de optocht. Of gaat hij ze vooruit als Stadsprins Nico IIde ?

 

Ties I (Curfs)

Ties is 28 jaar en een geboren en getogen Heerlenaar. Samen met Anne Somers woont hij sinds een aantal maanden in Heerlen Centrum, vlak bij dat hertenkamp, ook al in de buurt van die kapotte lamp… (Aambos dus). In het dagelijks leven is hij werkzaam als facilitair coördinator bij de SVO|PL. Hij is voorzitter van C.V. Ça Va en houdt zich al heel veel jaren met carnaval bezig, samen met Anne trouwens. In het bijzonder is hij een van wagenbouwers. Andere grote hobby die Ties heeft is wielrennen, zowel actief beoefenaar als ook als toeschouwer. Een echte carnavalist die dus heel goed onze nieuwe Stadsprins kan worden. Gaat het dit jaar Stadsprins Ties Iste worden?

 

Bart II (Consten)

Bart is 37 jaar, getrouwd met Sofie en trotse papa van dochter Romee. Hij is eigenaar van Consten Vastgoed in Heerlen Centrum. Geboren en getogen in Welten. Sinds dit jaar weer wonende in Heerlen aan de Valkenburgerweg. Hij is jeugdprins geweest bij de Vlavreters in 1989. Carnaval zit bij de familie Consten in de haarvaten want zijn vader en broer waren Prins bij de Vlavreters. Een prima basis om Stadsprins van Heerlen te worden. In zijn vrije tijd voetbalt hij bij Weltania 3 of fietst hij een rondje door de Limburgse heuvels. Wordt het Stadsprins Bart IIde?

 

Floris I (Coolen)

Floris is 29 jaar en geboren en getogen in Heerlen en woonachtig in het Bekkerveld. Zakelijk is hij architect en werkzaam bij het Heerlense Architectenzaak en Peutz Architecten. Zijn grote hobby is voetbal en hij speelt dan ook al 12 jaar op het 1ste elftal van Bekkerveld. Tijdens de carnaval is hij altijd op pad met zijn vrienden van VV Ummer Fes; een Heerlense carnavalsvereniging die al sinds 2003 meeloopt in de optocht van Heerlen. Gaat Floris dit jaar door het leven als Stadsprins Floris Iste?

 

Remco I (Mattaar)

Remco is 31 jaar en opgegroeid in de wijk Bekkerveld. Een wijk waar hij zich erg op zijn gemak voelt en nu ook woont, samen met zijn vriendin Isabelle Pelt. Ook de voetbalclub Bekkerveld speelt een rode draad in zijn hobby-leven. Zakelijk is hij erg actief met zijn bedrijf Remcom en Rush Energy Drink. Carnaval viert hij al heel veel jaren samen met zijn groep De Lapsjwanzen. En ieder jaar natuurlijk mee in de optocht. Gaat hij dit jaar deze optocht afsluiten als Stadsprins Remco Iste?

 

Erik I (Cremers)

Erik is 46 jaar, getrouwd met Claudia en papa van tweeling Elianne en Martijn. Hij is werkzaam bij APG als teamleider ICT. In zijn vrije tijd is hij een actief hardloper en dan ook marathons! Verder is Erik actief als coach bij Bekkerveld. Hij is een carnavalist in hart en nieren. Van jongs af aan mee de stad in carnaval vieren, eerst met zijn ouders, broers en zussen en later met de carnavalsgroep De Voele Beére va Heële. Erik is al jaren actief bij de Raad van 11 van de Winkbülle. Hij woont in de Vlotstraat. Heeft dit jaar de Vlotstraat, de “Prins in de sjtroat”? Wordt het Stadsprins Erik Iste?

 

Maurice I (Voragen)

Maurice is 35 jaar en samen met vriendin Joyce de trotste ouders van dochter Elin. Zakelijk is hij actief als Risk Controler bij APG. Vanuit zijn financiële achtergrond is hij sinds 2014, als penningmeester lid van het Dagelijks Bestuur van de Winkbülle. Op de Heerlerbaan is hij bestuurder van de Stichting Jeugdcarnaval. Vroeger was hij lid van de Hingste. Tegenwoordig kartrekker bij vv. Ummer de Letste. Onder aanvoering van dochter Elin lopen ze ook in de zomer de polonaise door de tuin. Een enorm actieve carnavalist, dat is wel duidelijk en een uitstekende kandidaat. Gaat het Stadsprins Maurice Iste worden?

 

Etienne I (Conemans)

Etienne is 44 jaar, gehuwd met Nicole en vader van Max. Hij woont samen met zijn gezin aan de Doom in Welten. Hij is eigenaar van Facility Care gevestigd in Heerlen (adviesbureau in facility management / intermediair). Hij voetbalde tot voor kort bij Weltania maar heeft inmiddels de voetbalschoenen ingewisseld voor een paar wielrenschoenen. Etienne is bekend samen met zijn koempel John Janssen als de Dörpsgekke. Hij is oud prins van de Vlavrèters (2004) en actief betrokken bij de Sjpasmusical van de Winkbülle. Tevens is hij lid van de Knoeveleere. Heel veel carnavalsbagage om een geweldige Stadsprins van Heerlen te zijn. Krijgen we dit jaar Stadsprins Etienne Iste?

 

Geef een reactie