Inloopdagen voor mantelzorgers in januari in Simpelveld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Steunpunt voor Mantelzorgers organiseert maandelijks inloopbijeenkomsten. Mantelzorgers en zorgvrijwilligers kunnen er onder het genot van een kopje koffie hun verhaal vertellen of juist de zorgen even van zich afzetten.

Aan de bijeenkomsten is maandelijks een thema gekoppeld. Voor deze maand is dit:

Financiële regelingen
Als u voor iemand zorgt, zou het kunnen dat er financieel van alles veranderd. Allerlei regelingen beïnvloeden uw financiële situatie. Er zijn regelingen waar u last van kunt hebben, maar ook regelingen waar u juist uw voordeel mee kunt doen. Belangrijk dus om hiervan goed op de hoogte te zijn. U krijgt uitleg over MEZZO (landelijk organisatie voor mantelzorgers).

Datum: 11 januari en verder elke tweede woensdag van de maand
Tijd: 10.00-12.00 uur
Locatie: De Rode Beuk, Kloosterstraat 57, Simpelveld

Aanmelden is niet nodig. Deelname, koffie en thee zijn gratis.

Kijk voor meer informatie op www.mantelzorgparkstad.nl
Telefoonnummer: 045-2114000.
Email: info@mantelzorgparkstad.nl

Foto mantelzorgparkstad.

Geef een reactie