Hoofdmenu

Poster ‘Klone Joep’ weer verkrijgbaar in Kerkrade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit jaar wordt op Carnavalsdinsdag, 28 februari aanstaande ‘Klonetrekke i Kirchroa georganiseerd. De bijbehorende poster voor het evenement, gemaakt door kunstenares Miriam Vleugels, is inmiddels ook gereed.

De poster ‘Klone Joep’ is gratis verkrijgbaar bij het Stadskantoor van de gemeente Kerkrade, Deurenberg Thuiskantoor Boekhandel, Klieëveer, Fuchs tabak in Bleijerheide, SND Schreurs in Kerkrade-West, Sigarenmagazijn Eygelshoven in Eygelshoven en Outlet Bosman Kerkrade in Chèvremont.

Terug in de wijken
Het evenement op Carnavalsdinsdag heeft een nieuwe opzet. De organisatie van ‘Klonetrekke i Kirchroa’ heeft gehoor gegeven aan een veelgehoorde vraag en brengt met dit evenement het ‘Klonetrekke’ weer terug in de wijken van Kerkrade. Vanaf 13.11 uur zullen in de wijken Haanrade, Chèvremont, Holz en Bleijerheide sjpaskapellen samen met ‘Klonegroepen’ van café naar café trekken. Rond de klok van 17.00 uur zullen de verschillende groepen naar de Markt vertrekken.

Op de Markt, waar ook een muzikaal programma vanaf 14.00 uur te zien is, zal om 19.00 uur een prijsuitreiking plaatsvinden en wordt ‘d`r Klonejoep’ uitgereikt aan de mooiste ‘Klonegroep’. Rond de klok van 0.00 uur zal het feest eindigen met de sleuteloverdracht van stadsprins Ruben.

Meer informatie over ‘Klonetrekke i Kirchroa’ is terug te vinden op www.facebook.com/klonetrekkeikirchroa

Foto Kerkrade.nl