Het Steunpunt voor Mantelzorgers in Landgraaf organiseert ook in maart weer inloopbijeenkomsten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Steunpunt voor Mantelzorgers organiseert ook in maart weer inloopbijeenkomsten. Op 6 maart vindt de maandelijkse bijeenkomst in Landgraaf plaats (van 10.00 tot 12.00 uur in het zorgcentrum Dr. Calshof, Achter de Winkel 65-67).
Mantelzorgers en zorgvrijwilligers kunnen onder het genot van een kopje koffie hun verhaal vertellen of juist de zorgen even van zich afzetten. Het thema van deze maand is: valpreventie.

Er wordt een korte presentatie over het voorkomen van vallen gegeven. Daarna kunnen algemene vragen met betrekking tot mantelzorg gesteld worden, desgewenst individueel. Zorg je voor een zieke of hulpbehoevende (thuis of in een verzorgingshuis) dan ben je van harte welkom! Aanmelden is niet nodig. Deelname, koffie en thee zijn gratis.

Kijk voor meer informatie op www.mantelzorgparkstad.nl
Telefoonnummer: 045-2114000.
Email: info@mantelzorgparkstad.nl

Foto Lucho Carreno

Geef een reactie