Batman komt naar Kerkrade   

 

Batman komt naar Kerkrade. Nee, geen grap, maar realiteit. Ter gelegenheid van de bioscooprelease van De LEGO Batman Film, komt de hoofdpersoon uit de film zondag 5 maart naar Kerkrade. Tussen 15:15 uur en 16:00 uur is er in de Whitebar van megabioscoop VUE Kerkrade een speciale Meet&Greet met de Lego Batman, waarbij iedereen van harte welkom is.

Uiteraard is aansluitend ook de première van de Lego Batman Film in Vue Kerkrade te zien. Synopsis: Er liggen grote veranderingen op de loer voor Gotham City, en als Batman de stad wil redden uit de handen van De Joker en zijn sluwe plannen, zal hij zijn waakzame rol moeten laten vallen. Batman zal dit keer moeten proberen samen te werken met anderen, en misschien, heel misschien, zal Batman het dit keer leren om iets meer relaxed te zijn.

Tickets voor de LEGO Batman film -in VUE is zowel de Nederlandse als de originele versie te zien –  zijn te bestellen via: www.vuecinemas.nl

 

Geef een reactie