Ondernemer in Kerkrade? Kom naar de ondernemersbijeenkomst!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De gemeente Kerkrade organiseert op dinsdag 7 maart aanstaande vanaf 16.30 uur een inspirerende bijeenkomst met als thema ‘Gemeente Kerkrade, uw partner in ondernemen’.

In het National Geographic Theater zal onder leiding van Vivian Lataster onder andere een panelgesprek over ondernemen in Kerkrade plaatsvinden tussen Tibert Lagarde (voorzitter MKB Parkstad), Maurice Croux (Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf) en wethouders Wiermans (Sociale Zaken & Werkgelegenheid) en Schneider (Economische Zaken). Daarnaast zal er gediscussieerd worden aan de hand van diverse stellingen. Bent u geïnteresseerd, schrijf u dan uiterlijk vrijdag 3 maart in voor deze inspirerende bijeenkomst.

Deelname is gratis, maar aanmelding is verplicht. Aanmelden kan door een mail te sturen naar gemeentehuis@kerkrade.nl onder vermelding van ‘Ondernemersbijeenkomst 7 maart’. Vermeld hierbij uw naam, de naam van uw onderneming en met hoeveel personen u aanwezig zal zijn.

Programma

16.30 Ontvangst in entreebereik Museumplein Limburg

17.00 Start programma in National Geographic Theater met welkomstwoord wethouder Huub Wiermans en wethouder Dion Schneider.

17.15 Panelgesprek o.l.v. Vivian Lataster.
Panelleden:
• Tibert Lagarde, voorzitter MKB Parkstad
• Maurice Croux, regiomanager Zuid-Oost Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK)
• Wethouder Huub Wiermans, Sociale Zaken & Werkgelegenheid
• Wethouder Dion Schneider, Economische Zaken

18.00 Discussie aan de hand van diverse stellingen o.l.v. Vivian Lataster.

19.00 Afsluiting met aansluitend netwerkbijeenkomst in entreebereik Museumplein Limburg. Hier is tevens gelegenheid om vragen te stellen aan de aanwezige wethouders en ambtenaren.

20.00 Einde ondernemersbijeenkomst.

Adresgegevens National Geographic Theater:

Columbus Earth Theater
Museumplein 2
6461 MA Kerkrade

Navigeer voor de parkeerplaats naar Hambosweg 60 in Kerkrade. Wanneer u het spoor over rijdt, volgt u de bocht naar rechts, direct na de twee woonhuizen ligt aan uw rechterhand de oprit naar de gratis P+R-parkeerplaats.
U vervolgt uw weg te voet: recht tegenover de oprit vanaf de Hambosweg, aan de andere kant van de parkeerplaats, vindt u de opgang naar de voetgangersoversteekplaats over het spoor.

De ingang naar Columbus Earth Theater vindt u aan beide korte kanten van het zwarte, balkvormige gebouw in het midden van het plein, waar u met de trap naar de onderste verdieping kunt. Hier wordt u verder geholpen.

Vragen? Mail naar gemeentehuis@kerkrade.nl of bel 14 045 (ma t/m do 8.30 – 17.00, vr 8.30 – 12.00).

Foto Lucho Carreno

Geef een reactie