Altijd al willen optreden in het mooiste theater van Parkstad?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Altijd al willen optreden in het mooiste theater van Parkstad?

De gemeente Brunssum zoekt Brunssumse verenigingen die komend seizoen een optreden willen verzorgen in het openluchttheater in het Vijverpark.

Iedere amateuristische kunstbeoefening – muziek, zang, dans, toneel – is welkom. Het seizoen loopt van 27 april t/m 27 september 2017. Het openluchttheater wordt gratis ter beschikking gesteld.

Het 65 jaar oude openluchttheater werd in 2011 geheel gerestaureerd. Vanwege de ligging in een groene omgeving en de bijzondere architectuur, met vijver tussen podium en tribune, geldt het Brunssumse openluchttheater als het mooiste theater van heel Parkstad Limburg.

Door het organiseren van uiteenlopende evenementen wil de gemeente het gebruik van het theater stimuleren. Zo vinden er regelmatig ’s middags kindervoorstellingen plaats en zijn er ’s avonds concerten of filmvoorstellingen voor volwassenen. Het openluchttheater is echter nadrukkelijk ook bedoeld als een podium voor Brunssumse verenigingen. Vandaar dat de gemeente culturele organisaties oproept om voorstellingen  in het openluchttheater te organiseren.

Voor meer informatie, of voor het reserveren van het openluchttheater, kan contact worden opgenomen met de gemeente Brunssum, tel (045) 527 84 13 (ma-do), of via ton.schoenmakers@brunssum.nl.

Let op: in verband met de planning van het zomerprogramma kunnen voorstellingen of concerten aangemeld worden tot uiterlijk dinsdag 21 maart 2017.

 

Geef een reactie