10 maart tot en met zondag 12 maart vindt in Theater Landgraaf het ‘literair weekend’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van vrijdag 10 maart tot en met zondag 12 maart vindt in Theater Landgraaf het ‘literair weekend’ plaats. Het hele weekend staat in het teken van poëzie en literatuur.

Organisator is de Stichting Poëziefestival Landgraaf. Informatie over de voorstellingen vindt u op de website van theater Landgraaf »

Aan het ‘Poëziepodium Jeugd’ dat op zaterdag 11 maart plaats vindt, nemen leerlingen uit groep 8 van de Landgraafse basisscholen deel. De hele dag gaan zij aan de slag in verschillende workshops. Zij speelden met taal in allerlei uitvoeringsvormen zoals rap, hiphop, slam en een poëzieclip. ’s Avonds in het theater beleven alle deelnemers en andere bezoekers een bijzondere voorstelling met de eigen dichters en enkele professionals, die op hun beurt alle facetten van poëzie laten zien. De voorstelling duurt van 19.00 tot 20.30 uur. De toegang is gratis.

 

Geef een reactie