Domper voor Chevremont

Voor de carnaval won Chevremont verassend tegen de nummer 2 Neunen en dacht het zelfvertrouwen te hebben getankt voor de belangrijke wedstrijd tegen RKAVV. Het was een wedstrijd waarin Chevremont, bij winst, zich richting veilige haven kon spelen. Dit gebeurde echter niet waardoor de Kerkradenaren de onderste ploegen zien naderen.

De wedstrijd begon van beide ploegen erg slordig, waardoor het al snel een echt kelderduel werd. Beide ploegen hadden vaak balverlies, waardoor echte kansen uitbleven. Na een klein half uur spelen was er de eerste kans voor de thuisploeg. Door goed doorjagen van Lars Wolters, kreeg hij zelf de bal goed mee en kon alleen op het vijandig doel aflopen. Wolters bleef rustig en rondde beheerst af (1-0) Een paar minuten later kegelde RKAVV een goed genomen vrije trap op de lat. Waar iedereen dacht dat Chevremont met deze kleine voorsprong kon gaan rusten dacht de scheidrechter hier anders over. Een minuut voor rust besloot de leidsman de bal op de stip te leggen en maakte RKAVV de gelijkmaker.

Na rust was er geen ander spelbeeld. Chevremont kwam nog het beste uit de kleedkamer en kreeg door Lars Wolters een enorme kans om op voorsprong te komen. Zijn kopbal ging echter over. De thuisploeg was verder niet instaat om nog meer kansen af te dwingen. RKAVV rook zijn kans en werd naarmate de wedstrijd richting het einde liep de betere ploeg. Doelman Mark Voss hield, door een paar goede reddingen, de thuisploeg nog in leven. Echter 2 minuten voor tijd was het alsnog raak. Zo verloor Chevremont de wedstrijd tegen een directe concurrent en wacht komende zondag wederom een belangrijke wedstrijd voor de blauw witten. Dan komt groene ster op bezoek en telt alleen een overwinning voor chevremont.

Foto’s Parkstadactueel/Tom de Cock

Geef een reactie