De Stichting Kunst, Cultuur, Erfgoed en Toerisme (KCET) organiseert op vrijdag 31 maart 2017 het derde Cultuurcafé.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Derde Cultuurcafé op 31 maart 2017


De Stichting Kunst, Cultuur, Erfgoed en Toerisme (KCET) organiseert op vrijdag 31 maart  2017 het derde Cultuurcafé. Het Cultuurcafé is bedoeld voor iedereen die op het terrein van kunst, cultuur, erfgoed en toerisme plannen heeft om binnen de gemeente Meerssen in 2017 of 2018 een evenement te organiseren. Deze keer vindt het Cultuurcafé plaats in Brasserie Brocante/d’n Huppel, Dorpstraat 1 in Ulestraten. Aanvang 16.00 uur. Einde 18.00 uur.

Doel Cultuurcafé

Het doel van het Cultuurcafé is om met elkaar in gesprek te komen. Door kennis te nemen van elkaars initiatieven en plannen worden bestaande initiatieven versterkt of ontstaan nieuwe initiatieven. En daar worden we samen allemaal beter van!Wethouder Berry van Rijswijk en enkele beleidsambtenaren van de gemeente zijn tijdens de bijeenkomst weer aanwezig en staan open voor contact over uw plannen op het terrein van Kunst, Cultuur, Erfgoed en Toerisme.

Wilt u deelnemen?

Mocht u willen deelnemen, vragen hebben, nu verhinderd zijn en prijs stellen op deelname op 2 juni 2017, laat dit dan even per e-mail weten aan jos.kester@home.nl (deze link verwijst naar een E-mail adress).

Namens de Stichting KCET,
Jos Kester, voorzitter Stichting KCET

 

Geef een reactie