Gratis compost afhalen bij de Rd4-milieuparken .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis compost afhalen bij de Rd4-milieuparken

Alle inwoners van de Rd4-gemeenten kunnen van zaterdag 25 maart 2017 t/m 1 april 2017 gratis compost ophalen bij de Rd4-milieuparken. Met deze actie bedanken wij, de gemeenten en Attero de inwoners voor alle inspanningen om gft- en groenafval gescheiden aan te leveren.

LET OP: in Eijsden-Margraten wordt op 25 maart 2017 ook compost verstrekt op het gemeentewerf.

Het apart aanbieden van snoeiafval wordt beloond
De compost is gemaakt uit het gft- en groenafval dat Rd4 inzamelt en afvoert naar de composteringsinstallatie Attero. Door groenafval apart in te zamelen en te composteren hoeft er minder afval verbrand te worden en kan het, in de vorm van compost, opnieuw gebruikt worden.

Geschikt voor alle tuinplanten
Compost is een uitstekende bodemverbeteraar en is perfect voor gebruik in de tuin. Compost voedt de bodem en stimuleert zo de groei van bloemen en planten op een milieuvriendelijke wijze. Ook verbetert compost de structuur van de bodem en zorgt het voor een goede waterhuishouding. Zo ontstaat een natuurlijke balans in de bodem. Gemengd met tuinaarde is compost geschikt voor alle tuinplanten.

Neem uw schop mee!
Op vertoon van uw afvalpas 2017 en uw legitimatiebewijs kunt u gratis maximaal 1m³ compost per huishouden afhalen bij één van de Rd4-milieuparken. De compost dient met een eigen schop in een aanhangwagen, emmer of stevige zak te worden geschept. De actie loopt van zaterdag 25 maart t/m zaterdag 1 april 2017. Omdat de zaterdagen over het algemeen het meest druk bezocht zijn adviseren wij u deze dagen indien mogelijk te mijden.

voor meer informatie www.rd4.nl

Foto RD4

Geef een reactie