Wethouder Jordy Clemens verplaatst kantoor naar Molenberg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wethouder Jordy Clemens verplaatst kantoor naar Molenberg

Wethouder Jordy Clemens wil de bewoners, ondernemers en organisaties van de Molenberg graag nader leren kennen en dompelt zich daarom een week lang onder in de wijk. Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 maart verplaatst hij zijn kantoor naar de BMV Molenberg aan de Kerkraderweg 7. Iedereen die kennis wil maken of iets wil bespreken is welkom. Op dinsdag is er spreekuur van 18.00 tot 19.00 uur en op donderdag van 16.00 tot 17.00 uur.

Alle reguliere afspraken van de wethouder vinden ook in de buurt plaats. Verder gaat hij zelf ook actief de wijk in om met mensen te spreken. Ook worden afspraken ingepland met organisaties en instellingen die in de wijk actief zijn. Vorig jaar hield Jordy Clemens al een week kantoor in de wijk Zeswegen. Omdat de contacten met de buurt versterkt werden, krijgt dit initiatief dit jaar een vervolg, te beginnen in Molenberg.

Foto Lucho Carreno

Geef een reactie