Gezicht van Heerlen t.w. Bart Storcken start als manager marketing en communicatie bij SCHUNCK* Heerlen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gezicht van Heerlen t.w. Bart Storcken start als manager marketing en communicatie bij SCHUNCK* Heerlen.

 

Na een mooie onderwijstijd als docent wiskunde en teamleider, gaat Bart Storcken zijn horizon verbreden bij SCHUNCK* in Heerlen. Met zijn creatieve brein en uitgebreid netwerk zal hij zijn schouders zetten onder de afdeling marketing en communicatie. Per 9 maart treedt Bart in dienst bij de culturele instelling in het Glaspaleis en na een inwerkperiode zal hij vanaf 8 mei de rol van manager marketing en communicatie oppakken.

 

Samen met zijn team gaat Bart SCHUNCK* meer bekendheid geven: “Alle Jeugd, alle volwassenen moeten weten welke mogelijkheden er zijn om zich te ontwikkelen op velerlei cultureel en sociaal gebied; muziek, dans, literatuur…. Maar ook elkaar ontmoeten en het gesprek aangaan. Het leven verrijken! SCHUNCK* wil ik als een

creatieve olievlek binnen de kortste tijd in heel Limburg en zijn verre omgeving zichtbaar hebben.

SCHUNCK* toont een blik op de wereld en biedt de wereld een blik op Heerlen. Met beeld, woord, geluid en beweging zorgen we voor inspiratie, optimisme, verwondering en een leven vol leren.

 Foto: Anita Coenen

 

Geef een reactie