Emile Roemer bezoekt Heerlen

 

In het kader van de campagne in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart, heeft SP lijsttrekker Emile Roemer op zaterdag 11 maart een bezoek gebracht aan Heerlen. In een stralende zon werd hij ontvangen door ongeveer 100 enthousiaste partijgenoten en andere geïnteresseerden, afkomstig uit heel Parkstad. Sambaband Diversão zorgde voor een bij het weer passende muzikale ondersteuning.

Na een korte wandeling door Schandelen, liep het hele gezelschap via het Maankwartier en het station nog een rondje door het Centrum. Roemer sprak de vele aanwezigen op de Bongerd toe, over het belang van deze verkiezingen en een hoge opkomst, de noodzaak van een zo groot mogelijke SP fractie en de belangrijkste punten in het verkiezingsprogramma van zijn partij.

Benaderbaar, ontspannen en in voor een praatje met wie dan ook, zo heeft Roemer zich laten zien in de stad. ’s Middags heeft hij nog deelgenomen aan het Debat van het Zuiden, dat door de regionale omroepen L1 en Omroep Brabant werd georganiseerd in Eindhoven.

 

Foto’s Wiebe Kiestra en ®Parkstadactueel/Tom de Cock

Geef een reactie