Hc Nova jongens B1 winnen derby tegen Nuth.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hc Nova jongens B1 winnen derby tegen Nuth.

 

De jongens B1 van Hc Nova zijn de Lente-competitie uitstekend begonnen. Met een overwinning van 0-14 hebben ze de jongens van Nuth flink klop gegeven. Nova is ongelukkig gedegradeerd uit de eerste klasse. Geen enkele wedstrijd werden ze weggespeeld en werd er maar net verloren. Toch sloten ze de Herfst-competitie zeer goed af door van Concordia te winnen. Concordia, die genoeg had gehad aan een gelijkspel, werd daardoor geen kampioen.

In de Zaal trok het team de stijgende lijn door. Hier eindigden de jongens verdiend in de middenmoot van de eerste klasse. Nu willen ze op het veld laten zien dat ze wel degelijk in de eerste klasse thuis horen. De 0-14 overwinning tegen Nuth is een prima start.

Foto Hc Nova.

Geef een reactie