RODA JC 013 COLLECTEERT VOOR FONDS GEHANDICAPTENSPORT.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RODA JC 013 COLLECTEERT VOOR FONDS GEHANDICAPTENSPORT.

Vandaag speelt Roda JC wederom een cruciaal duel tegen FC Groningen. De aanvang van de eredivisiewedstrijd is om 14.30 uur. Na afloop van dit duel speelt het G- Team van Roda JC tegen het G-Team van FC Groningen. Talenten met een beperking gaan scoren in het Parkstad Limburg Stadion!

Vanaf de opening van het stadion (13.00 uur) staan bij iedere ingang jeugdspelers van het O13 team van de Voetbalacademie. In het kader van het maatschappelijk project ‘Roda On Tour‘ collecteert het team voor Fonds Gehandicaptensport. Het doel van het project ‘Roda On Tour‘ is het creëren van maatschappelijk bewustzijn bij de toekomstige profvoetballers.

Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, het sportaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport. Dat doen zij door middel van het financieren van sportevenementen, het beschikbaar stellen van subsidies aan sportorganisaties zonder winstoogmerk, het werven van(financiële) middelen en het geven van voorlichting. Fonds Gehandicaptensport heeft een uniek domein. Zij zijn het enige Fonds dat zich uitsluitend richt op sport (zowel de breedte-, als de topsport) en er is voor alle sporters met een handicap (lichamelijke, zintuigelijke en/of verstandelijk).

De opbrengst van de collecte komt volledig ten goede van sporters met een beperking. Het bedrag wordt in de rust van de wedstrijd bekend gemaakt.

Kijk voor meer informatie op www.fondsgehandicaptensport.nl

Geef een reactie