Kindermarkt verplaatst naar Orlandopassage, penaltyschieten opgeschoven naar 13 mei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kindermarkt verplaatst naar Orlandopassage, penaltyschieten opgeschoven naar 13 mei.

Gezien de weersvoorspelling is besloten om de Kindermarkt van komende zaterdag 18 maart te verplaatsen van de Markt naar de Orlandopassage. Omdat er een grote kans op regen wordt voorspeld, is er voor gekozen om de deelnemers aan de Kindermarkt een dak boven het hoofd te bieden. De Kindermarkt in de Orlandopassage begint vanaf 12.00 uur.

Het Kerkraads kampioenschap penalty schieten, dat ook voor zaterdag op de Markt gepland stond, wordt opgeschoven naar zaterdag 13 mei. In de Orlandopassage is geen ruimte om het penaltyschieten doorgang te laten vinden, vandaar dat het evenement wordt doorgeschoven naar een datum waarop de kans op mooi weer groter is. Gezamenlijk met het Kerkraads kampioenschap penaltyschieten op de Markt zal op 13 mei nogmaals een Kindermarkt plaatsvinden.

Foto Kerkrade

Geef een reactie