Expositie BKB – Kunstenaar van de week Ad van Kuijck.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Expositie BKB – Kunstenaar van de week Ad van Kuijck

Tot en met 30 maart 2017 kunt u in het Erfgoedhuis aan de Markt in Meerssen een expositie bezichtigen van de Beeldende Kunstenaars Bunde (BKB). Elke week staat een andere kunstenaar centraal. Deze week is dat: Ad van Kuijck.

Ad is al vanaf het begin bij de BKB betrokken. De belangstelling van Ad voor tekenen en kleuren was er sinds de kleuterschool. De witte rand van menige krant moest het ontgelden voor dat doel. 35 jaar geleden is hij zich meer serieus in tekenen en schilderen gaan bekwamen bij diverse beeldende kunstenaars, waaronder Frans Witte en Chrit Rousseau. Al vele jaren bezoekt hij wekelijks Hans Mulder in Gronsveld.

Het contact in deze schildersgroep ervaart hij als zeer stimulerend. Het bevordert nieuwe opvattingen en ideeën. Vooral het spel van licht en schaduw spreekt hem aan. Ad haalt zijn inspiratie voor zijn figuratieve werk uit een breed scala van onderwerpen. Landschap, stilleven, portret/figuur, maar ook oude auto’s en schepen hebben zijn interesse.

Ad vertelt graag over zijn schilderijen op zondag 19 maart van 14.00-16.00 uur in het Erfgoedhuis, Markt 38 in Meerssen.

src=http://www.ontdekmeerssen.nl/beheer/fckeditor/editor/../../../plaatje.php?id=197&ext=_normal

Openingstijden expositie
U kunt de expositie bezichtigen tijdens de openingstijden van het naastgelegen gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), Markt 50 in Meerssen:
– maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur en
– op donderdag tot 20.00 uur.
Ingang via het KCC.

src=http://www.ontdekmeerssen.nl/beheer/fckeditor/editor/../../../plaatje.php?id=198&ext=_normal

Geef een reactie