GEMERT OP BEZOEK BIJ RKSV GROENE STER.

Aanstaande zondag (19 maart) reist Gemert naar Zuid – Limburg voor het treffen met de nummer voorlaatst van de hoofdklasse B rksv Groene Ster uit Heerlerheide.

Na de prima serie van zeven punten uit de laatste drie wedstrijden speelt Groene Ster komende zondag het thuisduel op sportpark Pronsebroek tegen Gemert. De Gemertenaren sluiten het linkerrijtje af op een achtste plaats en wisten in 2017 nog niet tot winst te komen. Verleden week werd op eigen veld tegen het balvaardige Vlissingen een 0-4 nederlaag geslikt na een week waarin Gemert zich net als Groene Ster ook wist te plaatsen voor de kwartfinale van de districtsbeker. De ploeg van trainer Dennis Dekkers zal in Heerlerheide willen voorkomen om op de ranglijst er tussenin te komen hangen.

Het verschil tussen Gemert en Groene Ster bedraagt zes verliespunten, waardoor de groen-witten bij een goed resultaat de aansluiting naar boven verder gestalte kunnen geven. De ploeg van Ed Hendriks/Remo Gielkens/Diego Jongen heeft na een desastreuze competitiestart aan vertrouwen gewonnen, aansluiting naar de veilige plekken weer in zicht en zal in de resterende negen finales vol voor het hoofdklassebehoud gaan strijden. Ondanks de complimenten vertrok Groene Ster eerder dit seizoen met lege handen uit Gemert in een wedstrijd waar achteraf meer te halen viel dan de 3-2 nederlaag. Voor Groene Ster komende zondag de sportieve uitdaging om de rollen om te draaien als arbiter Arthur Midden uit Heteren, die dit seizoen ook de leidsman was in de thuisduels tegen Nuenen en OSS’20, om 14.30 uur de spelers tot voetballen zal manen.

Langs deze weg nodigen wij iedereen uit om Groene Ster als 12e man langs de lijn te ondersteunen. Aftrap op sportpark Pronsebroek is zondag om 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

Archieffoto Lucho Carreno

Geef een reactie