RODA JC SPELERS, FANS, WETHOUDERS EN OVERLEVENDEN VAN EEN HARTINFARCT LEREN SAMEN REANIMEREN.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RODA JC SPELERS, FANS, WETHOUDERS EN OVERLEVENDEN VAN EEN HARTINFARCT LEREN SAMEN REANIMEREN.

Op woensdag 22 maart 2017 vindt in het Parkstad Limburg Stadion van 12.30 uur tot 16.30 uur een besloten reanimatie-middag plaats voor onder andere een aantal selectiespelers van Roda JC, bestuurders gemeenten Zuid-Limburg, supporters (vertegenwoordigers platform Roda JC) en directie van de club.

Overlevenden van een hartinfarct vertellen deze middag hun verhalen. De deelnemers leren daarnaast reanimeren en het omgaan met de AED. De cursus wordt gegeven door instructeurs van Hartveilig. De middag wordt afgerond met een demonstratie inzet door opgeleide vrijwilligers met Rode Kruis van stadion en de ambulancedienst GGD Zuid-Limburg. Aan het einde van de reanimatie cursus worden de certificaten aan de deelnemers uitgereikt.

Gezamenlijke campagne ‘Reanimeren met Roda JC’

Roda JC Kerkrade, Gemeente Heerlen, reanimatie-estafette Limburg en Hartveilig organiseren de gezamenlijke campagne ‘Reanimeren met Roda JC’. De doelstelling is bewustwording creëren dat met reanimeren levens gered kunnen worden, reanimeren kan iedereen leren en werving van nieuwe burgerhulpverleners via het netwerk van Roda JC

Inschrijven ‘Reanimeren met Roda JC’ Supporters of werknemers van bedrijven kunnen inschrijven op de actie ‘Reanimeren met Roda JC’. Leer reanimeren voor 1 mei 2017 en ontvang een gratis wedstrijdticket Roda JC – Willem II op zondag 7 mei 2017! Deelname aan de cursus kost slechts 5 euro per persoon. Schrijf u of medewerkers van uw bedrijf in voor de cursus reanimatie & AED bediener via www.hartveilig.nl of bel 043 6010212.

Foto RodaJC en Hartveilig

Geef een reactie