Van vrijdag 9 t/m zondag 18 juni barst het Zomerfestival Voerendaal weer los!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van vrijdag 9 t/m zondag 18 juni barst het Zomerfestival Voerendaal weer los!

Het is hoog tijd om het best bewaarde geheim van Limburg met de rest van de wereld te delen! Voerendaal is het best bewaarde geheim van Limburg!

Het is een gemeente waar je eindelijk weer eens lekker je zelf kan zijn, waar je kan onthaasten, waar je van de natuur mag genieten, waar je cultuur kunt snuiven, waar je heerlijk kunt genieten van lekker eten en drinken, waar de mensen nog vriendelijk zijn tegen elkaar, waar je nog gratis kan parkeren, waar de pareltjes nog voor het oprapen liggen in de vijf dorpskernen met elk hun eigen identiteit! Tijdens het Zomerfestival Voerendaal 2017 wordt dit geheim gedeeld met de rest van de wereld!

De verrassende kwaliteit van onder andere het culturele verenigingsleven komt in de kijker te staan. In de week van het Zomerfestival wordt aansluiting gezocht bij wat er al is en gemotiveerd tot meer. Deze activiteiten samen worden onder de paraplu van het Zomerfestival Voerendaal onder de aandacht gebracht. De activiteiten spelen zich af op verschillende locaties dwars door de hele gemeente.

Zomerfestival Voerendaal is een cultureel festival. Dit betekent dat de activiteiten die worden geprogrammeerd binnen de volgende categorieën vallen: uitvoerende kunst zoals muziek, toneel en dans, beeldende kunst, culinair of Limburgse volkscultuur.

Fenna Ograjensek (talktofenna@gmail.com)
Marina Veldman (marinaveldman@telfort.nl
Judith Eurlings (info@querydesign.nl)

 

Geef een reactie