Hc Nova Dames 2 fier aan kop.

 

Op initiatief van een aantal oud Dames 1 spelers is er een extra team ontstaan bij Hc Nova. Hierdoor groeide het aantal damesteams tot drie. Een nieuw team moet, helaas,  altijd in de onderste klasse starten. Dus werd er vorig seizoen in de vierde klasse gespeeld en werden de dames fluitend kampioen.

Dit jaar spelen de dames in de derde klasse en wederom kost het de dames weinig moeite om te winnen. Ook dit weekend werd er weer ruim gewonnen. Met 8-0 werd Oranje –Rood opgerold.

Geen enkele wedstrijd werd verloren, slechts een keer gelijkspel leverde puntenverlies op. Dames 2 staat fier bovenaan en stevent af op een kampioenschap en een promotie naar de tweede klasse. Dan zal de Keepster vast meer te doen krijgen en kan ze haar kwaliteiten laten zien.

Zondag 26 maart kan er weer een grote stap gemaakt worden. Dames 2 van Hc Nova speelt dan om 13.30 Thuis op Sportpark  Kaldeborn tegen de nummer twee Blerick. Kom kijken!

 

Geef een reactie