Haar komst is nu al een doorslaand succes!

Op zondag 26 maart brengt de schrijfster van het Boekenweekessay 2017, Connie Palmen, een bezoek aan het SCHUNCK* Glaspaleis. Er zijn geen kaartjes meer beschikbaar om de schrijfster te ontmoeten of om aanwezig te zijn bij het interview met journalist George Vogelaar.

Over Connie Palmen:  (1955) won het Gouden Ezelsoor voor het bestverkochte literaire debuut met De wetten (1991). Het werd vertaald in 24 landen en verkozen tot European Novel of the Year 1992. In 1995 verscheen De vriendschap, waarmee Palmen diverse prijzen won, waaronder de AKO-literatuurprijs. Andere succestitels van haar zijn de autobiografische roman over Ischa Meijer I.M. (1998), het Boekenweekgeschenk De erfenis (1999), Geheel de uwe (2002), Lucifer (2007) en Logboek van een onbarmhartig jaar (2011) waarin zij verslag doet van de rouw om het verlies van haar geliefde, politicus en Minister van Staat Hans van Mierlo. Onlangs won Palmen de Libris Literatuur Prijs voor haar in 2015 uitgekomen roman Jij zegt het.

 

Voor de overige activiteiten in de boekenweek zijn wel nog (enkele) kaarten beschikbaar:

woensdag 29 mrt, 20.00 uur

 > aanmelden

Herman Pleij, hoogleraar middeleeuwse letterkunde en regelmatig te gast in DWDD, gaat op zoek naar erotiek in middeleeuwse liederen, kunst en literatuur.

vrijdag 31 maart, 19.30 uur

                                                                                  > aanmelden

Feest der Verboden Vruchten; een oog- en oorstrelende literaire avond ExtraOrdinair op de grens van genot en verleiding.

Foto Schunck.nl

Geef een reactie