Wethouder Schlangen opent Internationale Vrouwendag in Kerkrade!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wethouder Schlangen opent Internationale Vrouwendag in Kerkrade!

Officieel was Internationale Vrouwendag dit jaar op 8 maart. Toch kon wethouder Schlangen het aanbod niet afslaan om al op 7 maart in de bieb het startschot
 voor de Kerkraadse editie te geven.

‘Dames, hang de slingers op!’, was het thema dit de Internationale Vrouwendag. Met een schitterend optreden van buikdanseres Laura en een miniworkshop buikdansen van Miss Myriam werd het een verrassende avond waarop ook nog een film werd vertoond van een stel vriendinnen uit de Eiffel die al dansend de perikelen van het leven tegemoet treden.

De organisatie van de avond was in handen van het Netwerk Vrouwen Verenigingen Kerkrade, de Bibliotheek Kerkrade en de gemeente Kerkrade. Het Netwerk Vrouwen Verenigingen Kerkrade biedt ondersteuning bij de activiteiten van de vrouwenverenigingen in Kerkrade. Meer informatie over het netwerk is verkrijgbaar door een mail te sturen naar netwerkvrouwenkerkrade@gmail.com

Foto Afdeling communicatie-Kerkrade.

Geef een reactie