Spaans getint concert door harmonie St. Gerardus Heksenberg-Heerlen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spaans getint concert door harmonie St. Gerardus  Heksenberg-Heerlen.

 

Harmonie St. Gerardus bestaat in 2018 maar liefst 80 jaar (opgericht 11 juni 1938), een bijzondere muzikale mijlpaal dus. Uiteraard zal aan dit jubileum zeker niet zo maar voorbij worden gegaan. Naar harmonie insteek en gewoonte zeker niet van toepassing. Daar is dan ook alle reden toe, want harmonie St. Gerardus heeft in de afgelopen jaren in binnen en buiten de Parkstad regio veel successen geoogst met ‘anders dan anders’ concerten en optredens. Met het oog gericht op het jubileumjaar 2018 willen zij nu al de ingeslagen weg continueren. Daarom gaan ze wederom het halfvasten concert op een bijzonder unieke en uitdagende wijze presenteren.

Het halfvasten themaconcert, o.l.v. dirigent Karin Janssen, krijgt op zaterdag 25 maart een heus Spaans tintje toegemeten en zal plaats vinden in de prachtige locatie BrikkeOave in Brunssum. Onder de toepasselijke benaming van “Amor por la Música” is dit concert een must voor alle liefhebbers van Spaanse muziek. De BrikkeOave zal worden omgetoverd in een gezellig Spaans plein waar sangria wordt geschonken en heerlijke tapasgerechten geserveerd zullen worden. De gasten die dit concert bezoeken worden bij ontvangst al meteen getrakteerd op die typische Spaanse warme klanken van het universiteitsorkest Tuna de Maastricht. De zaal is open vanaf 19.00 uur en het programma start om 20.00 uur.

Buiten de presentatie door Miss Pam-Pam zijn er een aantal aansprekende optredens van o.m. buutreedner Jan Geraedts en streetdancer/zanger Kevin Hellenbrand met partner Bibi en diverse dansers. Natuurlijk zal de harmonie met een aantal Spaans getinte muziekwerken het plaatje compleet maken, de zomer naar voren met genieten van de Spaanse muziek. De entreekaarten kosten slechts 10 euro en zijn verkrijgbaar bij de Brikke Oave of via info@harmoniegerardus.nl

Foto Harmonie st.Gerardus.

 

 

Geef een reactie