Datum: zaterdag 25 maart

Aanvang: 20.30 uur

Kaarten uitsluitend via www.parkstadlimburgtheaters.nl  of 045 571 66 07

Gek, gewaagd en excentriek. De festivalwereld kent de hilarische en vooral ook fysiek sterke shows van Trygve Wakenshaw al. Waar hij ook optreedt, de zaal zit vol. Nu presenteert de veelgeprezen en ook veelvuldig bekroonde Nieuw-Zeelandse clown zijn even prachtige als idiote KRAKEN voor het eerst in de Nederlandse theaters. Trygves eerste solo show SQUIDBOY won een award voor Best Performance bij de Auckland Fringe in 2013 en de Chapman Tripp Award voor Most Original Production 2013. Kraken is Trygve’s tweede solo show waar hij mee door Australië, Nieuw-Zeeland en Europa tourt.

 

Cultuurhuis Heerlen

Sittarderweg 145

6412 CD Heerlen

info@cultuurhuisheerlen.nl

Geef een reactie